Tine Tunet

6 soverom, 24 sengeplasser og 6 bad.

Fasiliteter: Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Ikke-røyk, Innlagt strøm, Innlagt vann, kaffetrakter, Kjøl/frys, mikrobølgeovn, Oppvaskmaskin, Peis/ildsted, og TV

Tine Tunet er en perfekt hytte for storfamilien eller en venngjeng med behov for litt privatliv utenom fellesopplevelser. Stedet disponerer 6 familierom med individuell inngang. Rommene er innredet med dobbeltseng og hems (4 sengeplasser) og disponerer et eget badeværelse. Huset har en separat inngang til stor felleskjøkken / stue / spiserom med ildsted, diverse langbord, sofa, godstoler og kaffebord.

Hytte ligger i umiddelbar nærhet / tilknytting til Rondablikk Høyfjellshotell. Hytten holder høy standard og er på hele 240 m2. Kan levers med ferdig pålagt sengetøy og med håndklær.
Hytten leies ut hele året og leies ut på døgn / helg og ukes leie.

Forespørsel

Forespørsel

NB! Dette er ingen bindende bestilling, kun en forespørsel. Du vil få en rask tilbakemelding fra oss, med pristilbud.
  • Velg hytten du ønsker å leie
  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • Etter du har sendt inn dette skjema vil du få en bekreftelse på nettsiden, og en bekreftelse av forespørselen på e-postadressen du har skrevet inn. Vær vennlig å ta kontakt med oss dersom du ikke får bekreftelser på din forespørsel. Kontakt oss på e-post: post@rondablikkhytter.no eller telefon 91 89 37 90.