Rondane

4 soverom, 11 sengeplasser og 2 bad.

Fasiliteter: Badstue, Bredbånd / Wifi, og TV

Hytta har stor stue og stort spisekjøkken. Det er 3 doble soverom, 1 soverom med familiekøye for 3 personer, samt sovehems for 3 personer. Hytta er utstyrt med 2 baderom med dusj og wc, et med badstue, et eget wc-rom samt bod med vaskemaskin.

Hytta er innredet og fullt møblert for 12 personer og er rikt utstyrt med alle brune- og hvitevarer, så som TV, radio/musikkanlegg, kjøleskap, frys, oppvaskmaskin, vaskemaskin, ventilasjon med eget kjøkkenavtrekk, peis, kamin på kjøkken/spisestue, samt golvvarme på alle rom unntatt soverom. Soverommene og sovehems er utstyrt med panelovner.

TV med godt utvalg kanaler.
Bredbånd / Wi fee

Hytta ligger 890 meter over havet med tilgang til et eventyrlig fjellområde rundt Årvillingen og Furusjøen, samt tilgang til Rondane Nasjonalpark. Hytta er bygd i tilknytning til Rondablikk Høyfjellshotell, og hotellets fassiliteter er tilgjengelig for leietakere av hytta.

Forespørsel

Forespørsel

NB! Dette er ingen bindende bestilling, kun en forespørsel. Du vil få en rask tilbakemelding fra oss, med pristilbud.
  • Velg hytten du ønsker å leie
  • DD dot MM dot YYYY
  • DD dot MM dot YYYY
  • Etter du har sendt inn dette skjema vil du få en bekreftelse på nettsiden, og en bekreftelse av forespørselen på e-postadressen du har skrevet inn. Vær vennlig å ta kontakt med oss dersom du ikke får bekreftelser på din forespørsel. Kontakt oss på e-post: post@rondablikkhytter.no eller telefon 91 89 37 90.